Sidor

onsdag 17 december 2008

Tal

Hej, hej :)

Jag har hållit mitt tal idag, och det gick bra :) Jag lyckades hålla mig stående hela talet, och kunde svara på de frågor jag fick ;) Och efteråt så sa Paulina, Jana och Camile att de tyckte talet varit bra, att de förstått allt jag sagt och så vidare. Då blidde jag glad :D

Sen efter första lektionen sade jag till Igarashi, som vi skulle ha andra, att jag hade feber och ont i halsen, och så åkte jag hem. Och jag sade det på japanska ;)
Nu ligger jag i min säng... har druckit tre koppar blåbärssoppa, ätit lite choklad för att bli glad, ätit en glass för min hals skull... tittar på film och har försökt plugga lite, har försökt skriva lite osv... går inte så bra. Mina öron håller på att tryckas in i min skalle, och min tinnitus gör mig galen. Hatar att vara sjuk.

Klockan är halv sex. Jag är lite hungrig och borde väl egentligen laga mat, men jag orkar inte... och jag vet inte om jag kommer kunna äta heller, när det gör ont att ens dricka vatten. Skulle vilja försöka mig på soppa, men jag har ingenting... så jag har funderat på om jag borde handla också - för det finns en hel del saker jag skulle behöva - men jag orkar inte gå till affären heller.
Man kanske skulle göra risgrynsgröt... det vore gott. Å andra sidan har jag varken socker eller kanel, eller något annat man kan ha på gröten :s Haha, vilka problem... jag har hälften av ingredienserna till allt jag tror jag skulle kunna äta X)

Jaja, vafan... jag får pröva med något jag har helt enkelt. Experimentera lite, och hoppas det går bra :)

Imorgon tänker jag f.ö. inte gå till skolan. Förhoppningsvis orkar jag med det på fredag, för det är ju sista chansen att träffa alla som slutar efter jul.

Godnatt. Vi hörs :)

4 kommentarer:

Unknown sa...

Skönt att talet gick bra :)

Det är väl bra att stanna hemma och kurera dig. Något lite mat i magen är säkert bra...

Passande ord verifiering till denna kommentar "fulumat" :)

Anonym sa...

Tänkte inte på det, socker och kanel, alltså:(

Håller med pappa:)

Du sjukskrev dig på japanska. Imponerad:)

Jullov = mycket vila:)

Teza sa...

Stackars sjukling! Ta hand om dig. Verkar onodigt att handla nar man ar sjuk, det borde nan annan gora at en. Skulle erbjuda mig att hjalpa till, men jag ar lite langt bort, tyvarr.
Vad bra att talet gick bra. Jag sa ju det! =) Och att du sjukanmalde dig pa japanska ar helt klart imponernade.
Far se hur mycket internet jag far till nu. Gor inga dumheter, eller kanske ar det det du ska, nar jag ar borta. Vi skrivs!
Kram!

Andy sa...

Hihi, fulumat X) Kan meddela att detta ord kommer att förekomma i en av mina berättelser i framtiden, för jag fick en så rolig idé ;)

Socker och kanel är lätt att få tag på här, om man bara tar sig i kragen och cyklar till affären :)

Tihi, ja, jag kände mig lite duktig när jag kunde sjukanmäla mig på japanska :) Man lär sig tydligen saker faktiskt ;)