Sidor

söndag 21 juni 2009

Och ännu mer pengar...

Ja, idag var jag och Maria ute och shoppade, och gjorde av med ännu mer pengar.

Åkte in till Teramachi, och först och främst hittade vi ett par skor till mig. Mitt andra försök på Converse. De är jättesnygga! Check them out:
Färger! :D Det som ligger på dem är gröna skosnören som jag köpte extra bara för att det var kul ;)
Så iallafall. Visst är de fina? :D

Sen gick vi till animate, som är en affär som säljer en massa manga- och animesaker :) Maria ville köpa saker att sätta upp på sin vägg. Hon köpte några små vykort och en docka naturligtvis. Och jag köpte en affisch, bara för att den var så söt... jag håller på att bli ett yaoi-fan ;) Yaoi är för er som inte vet en genre inom manga och anime, vars hela poäng är romantiska förhållanden mellan två män. Min affish är på två killar som kramas, och de är jättesöta ;)

Efter animate gick vi vidare till Loft. Där köpte jag en jättesöt kortlek med motiv från den senaste Ghibli-filmen. Med jättestora kort, större än hela min hand ;) Så den är inte till för att spela med, men den är ett tillägg till min samling :) Och så köpte jag en solfjäder. vilket jag ju egentligen tänkt göra på en 100-yenshop, men de hade så snygga på Loft! Den här köpte jag:
Med asiatiska drakar på :D Också fin, eller hur? :)

Efter Loft gick vi vidare till Neo-mart, där vi inte köpte nåt. Det är en prylaffär... Maria jämförde den med Buttricks, men den har inte lika mycket skämtsaker som Buttricks. Fast lika mycket onödiga prylar ;) Och Haribo-godis :D Alla affärer säljer godis i japan ;) Till och med bokaffärer! Hur är japaner så smala? :(

Sen skulle vi åka hem. På vägen träffade vi på en liten parad. "Peace-parade". Den var lite rolig. Första halvan spelade och sjöng på temasången till Totoro. Vilket jag inte vet om det säger er nåt, men det var väldigt gulligt ;) Vi fick sollfjädrar av dem också. En riktigt söt fick jag, med pingviner och delfiner på ;)

När vi kom till Saiin gick vi till Joshin, vår elektronikaffär, och jag köpte en iPod. Och för att klargöra det jag skrev igår - jag har velat ha en iPod länge, jag blev bara lite skeptisk när Marias gick sönder efter typ två månader. Men jag köpte en ändå. En grön, jättefin :)
Som tyvärr inte vill fungera i min dator :( Jag kommer inte åt iTunes ordentligt, så jag kan inte lägga in musik på den :( Imorgon ska jag använda Marias dator istället, och lägga in lite musik, och se om jag kan lista ut vad som är fel med min dator. Hoppas att det löser sig...

Så nu har jag helt enkelt gjort av med massa pengar. Och bestämt mig för att inte köpa fler random saker dem här månaden. Nästa månad ska jag däremot köpa en denshi-jisho, och därefter ska jag inte köpa mer random saker överhuvudtaget... utom i Tokyo ;)

Jo, förresten, jag och Maria har bestämt oss för att vi ska åka till Tokyo under sommarlovet. I typ två dagar eller nåt. Vi ska gå på Ghibli-museet och gå omkring i några distrikt vi ville se saker i... :) Så det kommer ju kosta lite pengar... jag ska göra en ordentlig budget, så jag vet hur mycket shopping jag kan göra där. Också med tanke på att jag vill åka till Tokyo med Teresa också ;) Och Hiroshima... och massa annat... oj vad mycket jag vill göra ;)
Måste bara ta reda på hur mycket pengar jag har. Men det blir en annan dag. Nu vill jag inte bli deprimerad över att jag gjort av med så mycket i helgen ;)

Hmm... jo, ni kan få en till bild, på alla nya saker från idag:
Solfjädern jag fick från fredsparaden längst upp till vänster, sen affischen, kortleken och iPoden, och solfjädern och skorna ni redan sett ;)

Nu ska jag duscha och ta tablett och... skriva en jäkla uppsats... kanske... och plugga kanjis... mjufs. Aja, vi hörs, hur som helst :)

2 kommentarer:

Teza sa...

Snygg i-pod, dude! Lite avis är jag, har ingen som funkar, så jag lånar Sofias mp3. Som är ok, men inte har knapplås, eller vad det nu heter på mp3-spelare. =)
Solfjädern var svart, så du kan ju gissa vad jag tycker om den. ;)
Skorna var ju jättefina. Färggranna skor är coolt. =)
Jag har förresten köpr Doctor Who season 1 på amazon alldeles nyss. Glad! =)
Vi hörs!

Unknown sa...

Det är nog klokt att vänta en dag eller så med att uppdatera budgeten...

Häftiga skor i en sällan skådad färgsättning. Skorna behövde du ju verkligen så det var ju inte det minsta onödigt i alla fall. Sen är det väl svår att vara utan en mp3 spelare...

Här börjar det bli sommar. SL har infört sommar längd på tågen. Vilket i morse innebar att det var japan trångt på tåget :)

2 veckor kvar sen är det semester :)

Dagens verifieringsord "cronis", kandet ha med shopping att göra ? :)