Sidor

söndag 24 maj 2009

Utekväll

Jaha, här kommer en rapport om gårdagen... kvällen... natten... och imorse :)

Först var jag duktig och spenderade hela eftermiddagen med att städa min lägenhet. Så nu är den ren och fin :)

Sen vid typ nio kom Tarmo, och vi hade förfest. Drack drinkar och lyssnade på musik och pratade om flummiga saker. Och slogs med plastkatanas två gångern ;) Dem lämnade vi för övrigt här sedan, men ändå, vi använde dem :)

Vid... halv ett ungefär insåg vi att vi måste skynda oss om vi ville med sista tåget in till Kiyamachi (bargatan), så det gjorde vi. Men hann iallafall inte med det så vi fick ta en taxi. Men det gjorde inte så mycket, det är rätt billigt att åka taxi här :)
Kom in till Kiyamachi vid typ ett, och gick då till ett ställe som heter Mushroom Bar. Den är jätteroligt X) Jätteliten och så, och inredd med en massa svampar och färger och grejer så man blir helt nojjig ;) Och jag ville inreda mitt rum hemma så :)
Vi satt där... drack ett par drinkar, sen mailade Alissa från The Hub och tyckte att vi skulle komma dit, för hon behövde oss typ ;) Hon var full. Det var de allihop.
Ja, vi gick dit, alltså. Och där befann sig... Alissa, Gabbi, Anders, Erik och Mikael från vår klass. Och Mattis från en annan klass, nån mer svensk, ett par amerikaner och en japan, vars namn jag inte är tillräckligt säker på att för att skriva här... kanske var det nån mer där, förmodligen var det det, men jag kommer inte riktigt ihåg. Framförallt för att jag faktiskt inte blev presenterad för allihop :p
Därifrån gick vi nästan omeddelbart vidare till ett ställe som hette Moonwalk. Och där satt vi en stund till... drack tequilas (fy vad äckligt det var!) Jag drack bara en halv. Och en av amerikanerna började gräla med Tarmo om... eh, att han tyckte att "visst alla får vara gay för mig, det spelar ingen roll" medan Tarmo sa precis samma sak, men amerikanen trodde inte på honom... sen började amerikanen tjata om att han visste att han var en idiot och inte brydde sig, och inte brydde sig om att vi inte tyckte om att han betedde sig så. Försökte till och med övertyga mig om att jag inte tyckte om att han betedde sig så, fast jag egentligen inte brydde mig alls, utom att han envisades med att kalla mig "she" och sen när jag sa att jag var kille, och transsexuell så sa han bara "that's okay, I don't care" och fortsatte ändå. som ni kanske märker tyckte jag inte jättemycket om honom ;p

Vi drog vidare därifrån sen. Jag, Tarmo, Alissa, Gabbi, Anders, Mattis och den andra svensken vars namn jag totalt har glömt. Fast han var trevligt.
Vi gick tillbaka till Mushroom Bar, tappade bort några på vägen, gick därifrån innan vi ens beställt nåt, för Mattis och den andra svensken tyckte det var tråkigt där, sen gick vi till nån klubb. Då var det jag, Tarmo, Mattis och svensken.
Vi var där ett tag. Det var jättehög musik. Och folk blev ännu mer fulla. Jag slutade faktiskt dricka efter tequilan på Moonwalk. Eller, efter halva nästaa drink. Så jag var inte jättefull. Baralite berusad. Inte tillräckligt för att riktigt ha kul resten av kvällen, tyvärr.
Jag stannade nog egentligen mest för att Tarmo hade grejer hos mig och jag kunde inte få tag på honom tillräckligt länge för att tala om att jag ville gå. Ville inte lämna honom utan att han förstod att jag övergivit honom ;)
Anyway. svensken gick efter en stund. Sen gick vi också, och Tarmo och Mattis bestämde sig för att åka hem tillsammans ;)
Så jag åkte hem själv. Åkte taxi själv för första gången i mitt liv, det var lite läskigt. Men gick bra ;)
Jag var hemma vid fem imorse tror jag. Duschade och gick och lade mig...

Tarmo fick lite problem när de åkte hem till honom och hans nyckel var hos mig, men det löste sig... han var här strax innan ett och hämtade sina saker. Jag hade ännu inte orkat mig upp ur sängen då. Det har jag fortfarande inte, och klockan är kvart i tre. Huvudvärk. Men jag skyller mig själv helt och hållet, och är glad att jag inte drack mer än jag gjorde igår.
Men nu ska jag upp och dra med Maria till McDonalds och äta bakfyllefrukost.

Vi hörs :)

5 kommentarer:

Unknown sa...

Det är bra att du har kul. Åka taxi det kostar ju skjortan och lite till här, så det får du lära om. Drinkar är inte heller billiga...

Jag hade förövrigt blivit orolig om du tyckt om tequila. Så lite omdömme hade du uppenbart kvar :)

Unknown sa...

Var det här ett sätt att göra sig imun mot svininfluensan?

lisbeth sa...

Känner mig lite snurrig efter att ha "deltagit" i er utekväll;)
En som jag inte tycker jättemycket om är "Ågren", som tydligen har gjort dig bekantskap;)

Ni lägger er i alla fall väldigt tidigt, redan klockan fem på morgonen;) Själv känner jag mig alldeles utsjasad fast klockan bara är nio på kvällen:s

God natt och sov så gott:)

Kram

mormor sa...

Hej! Nu har jag läst allt vad du haft för dig de senaste dagarna, spec. barrundan!!! Det var många ställen du och dina kamrater besökte under den kvällen.Kul att ni hade kul!! Bra att du inte tålde thequilan. Den är jättestark och lämnar inget huvud opåverkad!Du får hålla dig till lite svagare saker, och som du säkert vet "vartannat glas vatten".Undrar bara, vad är plastkatanas?????Måste beundra dina språkkunskaper, svenska, engelska, japanska. Härligt att du har sån skrivlusta. Dina bokfigurer är rätt otäcka förstår jag. Tror knappast att jag törs läsa dina alster. Du är i alla fall inte ruskig utan en person som alla gillar, utom elektriska prylar, men så är dom inte människor heller.
kram mormor

Teza sa...

Tjoho, jag blev förvirrad, och jag var inte ens med. =) Synd att du inte hade kul resten av kvällen. Känner igen mig i det. Men hoppas du hade lite kul i alla fall. Har för övrigt hört att tequila ger rätt kraftig baksmälla, men vad vet jag? ;)
Verkar bra med lite ledigt. Svininfluensan. Mysko grej. Men ger dig ledigt. =)
Kolla dina mail! Jag har bokat! Yay! XD
Ok, lite hjärnsläpp här nu, men det blev en liten kommentar i alla fall. =)