Sidor

onsdag 19 augusti 2009

Massage...

Goddag på er. Jag sitter här i himlen och njuter, för jag har just duschat efter att ha kommit hem från en 45 underbara minuter av massage :)
Och... vad mer kan jag säga om det? Det var fantastiskt skönt :) Gjorde väldigt ont här och var, men det är ju sånt man får ta :p Och det känns bättre nu, förhoppningsvis kommer det kännas bättre ett tag också :)
Mmm, njutning :)

Okej, vi försöker skriva nåt lite mer... eh... har inget ord för det just nu... min hjärna är avslappnad ;)

Iallafall. Åt curry till middag idag, jag Henrik och Maria. första gången jag åt curry på väldigt länge, hur nu det kommer sig när det är så fantastiskt gott :p
Skolan var... lite flummig, och trevlig :)

Jo, hade Takeda-sensei och hon har läst klart min bok :D Ville fortsätta läsa, för att det fanns mycket man inte fick reda på ;) Alternativt mycket hon inte förstod (japanskans ord för att inte förstå betyder också att inte veta) men jag väljer att tolka det som att hon menade sakerna man inte får reda på i bok ett :)
Nu väntar jag bara på att Luca ska läsa klart och säga vad han tycker... spännande X)

Anyway. Igår var vi och postade paket. Men de kommer inte komma fram förrns i oktober/november när jag redan har varit hemma i minst en månad ;) Skickas med båt, så :) Men det är mest kläder, några glas och prydnadssaker och ett par gosedjur... och kortlekar. Saker jag klarar mig utan ett tag :)
Och så tittade vi på Dr Who igår också, första gången på ett tag. Såg klart hela season 3 :) Hinner nog rätt bra se klart på Dr Who season 4 och Torchwood season 2 innan vi åker hem :)

Nu... ska jag försöka skriva en uppsats. Eller först ska jag samla ihop mina sopor och gå ut med dem, sen ska jag skriva min uppsats. Om var jag gjorde på sommarlovet, naturligtvis, de uppsatserna får man ju jämt. Men det här sommarlovet gjorde jag iallafall någonting ovanligt. Och kul. Så jag hoppas jag klarar av att få ut en uppsats om det.

Vi hörs :)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jag ser fram emot när du kommer hem och gör curry åt mig :)

Du kommer väl ihåg att du inte får ställa ut soporna förens i morgon bitti... Upp tidigt :)

lisbeth sa...

Gokväll på dig:) Vilken trevlig dag du tycks ha haft. Takeda-sensei som läst din bok och vill ha mer, god mat och sedan skön avslappnande massage:)

Nu klarar du de sista skolveckorna galant när kroppen och själen fått sitt:)

God natt och sov gott:)