Sidor

måndag 29 september 2008

Haha, jag är rik

Har varit och växlat pengar. Det gick naturligtvis inte helt lätt, men jag fick tag på 154 000 Yen, så nu känner jag mig jätterik.

Och vad ska man säga... imorgon vid den här tiden är jag på Arlanda. Om två dygn är jag i Kyoto och ligger förhoppningsvis och sover. Min nervositet går i vågor. Och det är väl så det ska vara.

För övrigt önskar jag lite att det fanns en funktion så att jag kunde svara på kommentaren här på bloggen, och få det att inte se ut som bara en annan kommentar. Just nu är det besvärligt. Och så ska jag se till att jag blir upplyst om när jag får nya kommentarer, så jag inte missar det. Också en märklig sak att den inte kan tala om sånt för mig när jag loggar in. Men, men. Spela roll.

Nu ska jag ordna det sista med min packning. Den vägde 19.1 igår när mamma och pappa vägde den, och jag ska försöka se till att det håller sig däromkring när jag organiserar om lite grand.
Sedan ska jag se till att jag har alla saker på rätt dator. Så jag får med mig bilder och musik och sånt jag vill ha.

Och sen... mat. Och sova, förhoppningsvis. Och sedan är det tisdag. Gah!

2 kommentarer:

Karolina sa...

Om du går in på "inställningar" och sedan "kommentarer" så finns det, längst ner på sidan, en ruta för "e-post för meddelande om kommentar". Där kan du i alla fall skriva in så att du får ett mail om att ngt har hänt. Men jag tycker också att manborde få meddelande på själva bloggen. Återkommer om jag hittar ngt!

Anonym sa...

Lycka till! Jag ser fram att läsa din första bloggpost från Japan snart ;)